top of page

TRÄNINGSGRUPPER

Träning för barn och vuxna

BARN OCH UNGDOMSTRÄNING

I vår barnträning lär vi på ett lekfullt sätt ut brasiliansk jiu-jitsu. Träningen är allsidig och utvecklar god kroppskontroll samtidigt som vi lär ut grundläggande kampsportskunskaper.


Barn- och ungdomsträning

Barn- och ungdomsträningen äger rum på måndagar kl 17.30-18.30.


Vi organiserar träningen i tre olika grupper: 

Barngruppen, 7-8 år

Mellangruppen, 9-11 år

Ungdomsgruppen, 12-16 år


Kostnad: 599kr per termin, inklusive en årlig medlemsavgift på 100:-.


Barn- och ungdomsträningen har löpande intag fram till mitten av terminen.


Vi har för närvarande kö till våra barngrupper. Mejla martinmyhren@grappling.se för mer information och för att ställa er i kö.

IMG_0196.jpg

VUXENTRÄNING

Brasiliansk jiu-jitsu är en mångsidig kampsport som kan tränas både som motion och sport. I våra vuxengrupper ryms både nybörjaren och de som vill träna hårt för att tävla. Träningen sker i två olika grupper, Fundamentals och Advanced. Fundamentals-gruppen är till för alla men träningen är främst riktad mot nybörjare, vit- och blåbälten. Advanced-gruppen är endast öppen för blå-, lila-, brun- och svartbälten.

LostFile_jpg_28126336_edited.jpg

FAMILJETRÄNING

För de yngre barnen erbjuder vi även en lite mer lekfull familjeträning där ni är med ert barn på mattan och är aktiva tillsammans. Detta tillfälle är på söndagar mellan kl 10-11.

Familjeträningen passar från ca 3 års ålder till ca 7 år.

Kostnad: 400kr per deltagare och termin, inklusive en årlig medlemsavgift på 100:-


Redan tränande medlemmar får 50% rabatt på terminsavgiften och i de fall ni är två vårdnadshavare betalar ni enbart för en, dock tillkommer den årliga medlemsavgiften på 100:- per person.


Familjeträningen har löpande intag under hela terminen. För frågor och anmälan skicka ett mail till: familjetraning@grappling.se

LostFile_jpg_28356480_edited_edited.jpg
Träningsgrupper: Produkter
bottom of page