top of page
Sök
  • Styrelsen

Nybörjarstart hösten 2023

Onsdagen den 6 september kl 18:00-19:30 bjuder vi in nya medlemmar till nybörjarstart. Denna termin har vi ett begränsat antal platser och kommer bara ta emot 35 nya medlemmar. Vi bjuder på ett gratis prova-på pass.


För att anmäla dig och säkra din plats behöver du göra följande:


1. Registrera ett konto i vårt medlemssystem, https://yamasaki.zoezi.se/ eller ladda ner appen Zoezi och registrera dig via den.


2. Klicka på ”Shoppa” och klicka hem träningskortet ”Nybörjarstart hösten 2023”.


3. Klicka på gruppträning så att du kommer till schemat, klicka fram passet den 6 september som heter ”BJJ - Nybörjarstart” och boka in dig.


4. Dyk upp ca 20-30 minuter innan passet som börjar på onsdagen den 6/9 kl 18:00. Tag med vanliga träningskläder, tofflor och vattenflaska. Det finns omklädningsrum med dusch.


5. Om du efter passet bestämmer dig för att fortsätta träna med oss löser du medlemskap och ett träningskort. I annat fall tillfaller din plats någon annan. Träningstiderna för nybörjare är inledningsvis måndagar 19:00-20:30 och onsdagar 18:00-19:30. Efter ett par veckor är man välkommen att delta på fler pass i veckan.


Om du har frågor går det bra att kontakta oss via mail, telefon, sociala medier eller tala med någon av tränarna när du är på plats på klubben.


402 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page