Sök
  • Styrelsen

NybörjarstartMåndag den 6 september kl 19:00-20:30 bjuder vi in alla nya medlemmar att prova på Brasiliansk jiu-jitsu. Vi bjuder på ett gratis prova-på pass.


För att delta behöver man göra följande.


1. Registrera ett konto i vårt medlemssystem, klicka här!

2. Gå in i Butiken och klicka hem träningskortet ”Provträning för nybörjare”.

3. Klicka på gruppträning så att du kommer till schemat, klicka passet den 6 september som heter ”Nybörjarstart” och boka in dig.

4. Dyk upp ca en kvart innan passet som börjar på måndag den 6/9 kl 19:00, tag med vanliga träningskläder, tofflor och vattenflaska. Det finns omklädningsrum med dusch.

5. Om du efter passet bestämmer dig för att fortsätta träna med oss löser du medlemskap och träningskort. Träningstiderna för nybörjare är inledningsvis måndagar 19:00-20:30 och onsdagar 18:00-19:30. Efter ett par veckor är man välkommen att delta på fler pass i veckan.


Om du har frågor går det bra att kontakta oss via mail, telefon eller sociala medier. Då svarar vi så fort vi kan.

214 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ALL TRÄNING INSTÄLLD FRÅN 30 OKTOBER

I enlighet med de nya skärpta allmänna lokala råden från FHM för Västra Götaland som kom 29/10 kommer Yamasaki Academy att hålla stängt för all träning från och med 30 oktober fram till 19 november. S

Välkommen till höstterminen

Hej alla medlemmar och välkomna till höstterminen! Från och med augusti börjar höstterminen på Yamasaki Academy och vi hälsar alla vuxna medlemmar välkomna till en ny termin. Vi befinner oss fortfaran