Sök
  • Styrelsen

ALL TRÄNING INSTÄLLD FRÅN 30 OKTOBER

Uppdaterat: 30 okt 2020

I enlighet med de nya skärpta allmänna lokala råden från FHM för Västra Götaland som kom 29/10 kommer Yamasaki Academy att hålla stängt för all träning från och med 30 oktober fram till 19 november. Styrelsen följer kontinuerligt utvecklingen och återkommer med information så fort något förändras.


De nya råden säger bland annat:

· Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.


· Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.


· Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.


Hela skrivelsen finns att läsa här.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Frågor hänvisas till styrelsen@grappling.se eller ordförande Pilo Stylin på 0705-726192.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen genom Pilo Stylin

223 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till höstterminen

Hej alla medlemmar och välkomna till höstterminen! Från och med augusti börjar höstterminen på Yamasaki Academy och vi hälsar alla vuxna medlemmar välkomna till en ny termin. Vi befinner oss fortfaran