Tyvärr stödjer inte vår kalender din version av Internet Explorer. Var god uppgradera till version 9 eller uppåt.

Nybörjarkurs

 

Välkommen till Yamasaki Academys nybörjarkurs i Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ). Vår nybörjarkurs är för dig som vill lära dig BJJ eller vill testa något nytt.

Nybörjarkursen börjar från ruta ett och du kommer under en termin får lära dig grunderna i BJJ. För att lära dig BJJ på bästa sätt är träningen en lagom blandning av teknik, styrka, kondition och smidighet, alla viktiga ingredienser inom all träning. Träningen bedrivs i grupp tillsammans med andra nybörjare med ledning av våra duktiga och välutbildade tränare. Målet med nybörjarkursen är att du ska ha sett, förstått och lärt dig tillräckligt mycket för att kunna vara med och träna med vår huvudgrupp när din första termin är slut.

Provträna gratis

För att du ska veta vad du ger dig in på är det givetvis gratis att prova på ett pass. Det är vår förhoppning att du efter detta upptäcker hur kul det är och gärna fortsätter träna BJJ.

Träningstider

Vårt mål är att alla medlemmar i föreningen ska få möjlighet att träna så mycket de vill. Men innan du kan släppas helt fri behöver du fått lite kläm på grunderna i BJJ.

Därför är träningstiderna inledningsvis: måndagar 18:30-20:00 & onsdagar 18:00-19:30

Efter ca 5-6 veckor är det sen fritt fram att delta även på tisdagar, fredagar, samt alla morgon-, lunch- och helgträningar.

Nybörjarkursen startar 24 januari men det går bra att börja även efter det i mån av plats.

MaddeClement3(1200x628)MaddeClement(1200x628)

Träningsavgift

Medlemsavgift: 100kr, denna avgift betalas en gång varje år och inkluderar bl a en försäkring.

Träningsavgift vuxen: 1699kr/termin

Träningsavgift ungdom (under 20år): 1199kr/termin

GruppbildHannaReptil(1200x628)

Träningslokal

Vårt träningslokal ligger mitt i centrala Göteborg, granne med Avenyn och har över 300 kvm träningsmatta, omklädningsrum, bastu och en café-del att hänga i.

 

För att säkra en plats i vår nybörjarkurs behöver du anmäla dig här

När du anmält dig återkommer vi så fort vi hinner med information till dig om vad du behöver tänka på inför din första träning. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på mail eller Facebook!