Tyvärr stödjer inte vår kalender din version av Internet Explorer. Var god uppgradera till version 9 eller uppåt.

Fortsättningsgrupp

Även om all träning bygger på ansträngning och arbete så är fortsättningsgruppen så nära ”where the magic happends” man kan komma. Här erbjuds chansen att utvecklas vidare från nybörjare till fullfjädrad BJJ-atlet.

Fortsättningsgruppen har en brett mål, att både vidare utveckla grunder och avancerad teknik för att tillgodose allas behov. Kunskapsspannet i fortsättningsgruppen är stort där alla från vit till svartbälten tränar, vilket vi ser som en stor fördel. För att ständigt kunna utvecklas är det nödvändigt att kunna ha både bättre och mer jämbördiga personer att träna med, utveckling bygger på både givande och tagande. Att få träna ihop med en stor skara blå, lila och brunbälten ger mycket kunskap på mattan att suga i sig.

Yamasaki Gi Girls

I fortsättningsgruppen finns det plats för både motionär och elit. Vår inställning är att det hör ihop, det ena kan existera tack vare det andra. Träningsupplägget följer tävlingssäsongen så alla som vill har möjlighet att vara i form och delta på både svenska och internationella tävlingar. Även som motionär gagnas man av detta då periodiseringen inför tävlingar gör att träningen varierar i intensitet och ökar utvecklingstakten.

Pilo kastar